Certificados SSL

Instalamos certificados SSL (candados y barras verdes) para incrementar la seguridad y mejorar le posicionamiento web

Una de les accions a realitzar per tal de millorar el posicionament web SEO al nostre lloc web és habilitar un certificat SSL.

Què és exactament? Doncs és un certificat que encripta tota comunicació entre l’usuari i el servidor on s’allotja el lloc web.

Per a què serveix? Com que envia tota la informació encriptada, dona un plus de seguretat en les comunicacions. Això és un valor afegit sobretot en botigues online.

En què em pot beneficiar? Google sap perfectament les característiques d’un certificat SSL i, per tant, valora molt positivament el fet de tenir un instal·lat a la pàgina webbotiga online.

El cercador més famós, per saber en quina posició mostrar la teva pàgina web front una cerca d’un usuari, atorga una sèrie de punts i, el certificat SSL, n’és un d’ells.

N’hi ha de diferents tipus, amb diverses característiques, funcionalitats i preus. La finalitat d’aquests certificats SSL són oferir una confiança online extra als usuaris de la nostra pàgina web, seguretat online mitjançant l’encriptació de tota comunicació i aconseguir millorar el nostre posicionament web SEO, com hem comentat anteriorment.

Pide más información o presupuesto sin compromiso

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Certificación de Google Analytics (GAIQ) para posicionamiento web SEO y analítica digital, ideal para certificados SSL
Sello de cualificación de analítica web para posicionamiento web SEO con Google Analytics
Certificación de Google Adwords para marketing online SEM
Sello de cualificación de agencia de Google Adwords para marketing online SEM

Agencia de certificados SSL a nivel de posicionamiento web SEO, marketing online SEM y desarrollo web

En el enlace encontrarás más información sobre nuestro servicio de certificados SSL.

 

+ INFO

Hi ha molts factors que afecten al posicionament web SEO, com els certificats SSL. De fet, n’hi ha tants que no hi ha cap d’ells que sigui imprescindible però, com és obvi, com més s’assoleixin, més possibilitats tindrem d’incrementar la notorietat del projecte a internet i, com a conseqüència, aparèixer en millors posicions com a resultats a les cerques que fan els usuaris a Google.

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionat amb la instal·lació de certificats SSL, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com instal·lar un certificat SSL SEO de la teva empresa, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂